Counter-Strike server widget

Share serverin tuaj:Get server HTML-kodin dhe e vënë atë në faqen tuaj te internetit

A doni të shtoni monitorimin e juaj Counter-Strike server për faqen tuaj, në mënyrë që vizitorët tuaj mund të shikoni informacionin e duhur në serverin tuaj? pa pagesë widget Tsarvar server do të bëjë atë për një minutë.

It `s lehtë:

  • 1
    Zgjidh server
  • 2
    Set-up widget që ju pëlqen
  • 3
    Fut kodin widget në faqen tuaj
Zgjidh server
Servers vigjeti shembuj:
Russia
+79017741785
info@tsarvar.com
Tsarvar
Tsarvar
Russia
+79017741785
info@tsarvar.com