Counter-Strike GO monitorimi server, Australi

Servers gjetur: 24
9
/
24
45.121.211.203:27159
AU
de_dust2
████►|DTK|#11 Dust2 FFA DM 128Tick
11
/
20
43.239.136.70:27019
AU
de_dust2
-=WarmupServer=-™ ♥HK♥ DUST2 ★FFA-DM★MultiCFG★128T
8
/
52
202.130.34.223:27125
AU
surf_calzone
♚ KZG | Beginner Surf Tier 1 [WS/KNIFE/GLOVES/RAFFLES]
3
/
30
45.121.211.53:27040
AU
am_box_companies_b2
♚ KZG | 1v1 Arena 128tick [WS/KNIFE/GLOVES/RANKS/RAFFLES]
7
/
60
45.121.211.53:27050
AU
surf_borderlands
♚ KZG | Easy Surf [WS/KNIFE/GLOVES/RAFFLES]
0
/
16
202.130.34.223:27080
AU
de_dust2
♚ KZG | Dust2 Deathmatch FFA | 128tick [WS/KNIFE/GLOVES]
1
/
30
202.130.34.223:27030
AU
awp_kzg_blockfort
KZG | AWP 24/7 | 128tick | Ranks [WS/KNIFE/GLOVES]
1
/
26
45.121.211.203:27022
AU
ttt_desperados_v3_fixv1
████►|DTK|#1 TTT (Trouble in Terrorist Town)
0
/
32
202.130.34.223:27015
AU
surf_skyscraper_remix__v1
♚ KZG | Combat Surf 100% AWP|100tick|!ws|!gloves
2
/
20
45.121.210.28:27166
AU
bhop_feelinspacey
████►|DTK|#16 BHOP |Easy|Tier 1-3|128TICK|TIMER
0
/
11
45.121.211.119:27148
AU
kz_gigablock_go
████►|DTK|#19 KZ | CLIMB 128TICK
2
/
20
45.121.211.119:27078
AU
bhop_2flocci2furious_rg2
████►|DTK|#15 BHOP |HARD|Tier 4-6|128TICK|TIMER
0
/
12
45.121.211.203:27058
AU
surf_runewords
████►|DTK|#7 Surf |Tier 1-6|100TICK
0
/
10
150.101.171.231:27015
AU
de_vertigo
Perth | Retakes 128tick | [!ws, !knife, !gloves, !vip]
0
/
20
45.121.208.198:27015
AU
am_grass2
Perth | 1v1 Arena 128tick | [!ws, !knife, !gloves, !vip]
1
/
30
45.121.211.55:27058
AU
ze_voodoo_islands_v8_5_p4
████►|DTK|#6 Zombies
0
/
38
221.121.158.177:27020
AU
de_nuketown_v6_mg_am_bhop_aim
♚ KZG | Minigames 128tick | !ws !knife !gloves
0
/
14
45.121.211.4:27068
AU
kz_epiphany_v2
Aus KZ | VIP and EXPERT+| 24/7 Climb | 128 tick
0
/
11
202.130.34.223:27723
AU
de_cache
♚ KZG | Retakes #3 128 tick [WS/KNIFE/GLOVES/RAFFLE/RANKS]
4
/
24
45.121.211.5:27248
AU
kz_haki_v2
Aus KZ | 24/7 Climb | 128 tick | Jumpstats | Ranks
2
/
16
45.121.211.121:27058
AU
de_dust2
-<HYPER DEATHMATCH>- [Random guns/Abilities/Gore/Rank]
0
/
60
202.130.34.223:27055
AU
surf_the_gloaming_rat
♚ KZG | Hard Surf | Tier 2-6 [WS/KNIFE/GLOVES]
0
/
11
202.130.34.223:27090
AU
de_mirage
♚ KZG | Retake Executes #2 | 128 tick [WS/KNIFE/GLOVES/RAFFLE
0
/
30
45.121.211.53:27045
AU
de_mirage
♚ KZG | Casual Competitive 128tick [WS/KNIFE/GLOVES/RAFFLE/RA

Këtu ju do të jetë në gjendje për të zgjedhur server për lojë counter-strike: Global Offensive. Kjo do t'ju ndihmojë të kërkoni nga vendi, kartat igraemym, dhe numri i lojtarëve në server.

Në serverat tanë lista CS: GO është e garantuar vetëm në serverat e prodhimit të ekranit, duke eliminuar nuk ekzistojnë ose të shkyçur (offline). Ne do të doja të tërheq vëmendjen tuaj për faktin se në krye të listës janë shënuar me serverat në promovimin (shënuar si BOOST). Këto servers janë zakonisht më të vizituara.

Përzgjedhja preferuar serverin tuaj, ju mund të hapur faqe dhe të shtoni atë në të preferuarat tuaja në faqen tonë. Pra, ju nuk keni për të kërkuar për serverat tuaj të preferuar. Tani një listë e serverëve të preferuara CS th do të jetë i dukshëm në faqen e profilit tuaj në faqen tonë të internetit.

Në faqen server, ju mund të lënë një koment në server personal chat, si dhe të ndajnë një server me miqtë nëpërmjet butonin e rrjeteve sociale.

Për t'u bashkuar me një lojë nëpërmjet Steam mjaftueshme në faqen në serverin tonë të monitorimit, klikoni mbi "të lidhur" link.

Russia
+79017741785
info@tsarvar.com
Tsarvar
Tsarvar
Russia
+79017741785
info@tsarvar.com