Counter-Strike 1.6 monitorimi server, hartë de_dust2_2x2

Servers gjetur: 473
20
/
32
109.230.228.12:27017
DE
de_dust2_2x2
Serbian Ultras Public 24/7
29
/
32
31.28.166.131:27026
UA
de_dust2_2x2
ГЕРОИ УКРАИНЫ ©
9
/
32
178.239.20.29:27015
BA
de_dust2_2x2
# CS.Area-Games.Ro | AntiCheat | Clasic | 18+
19
/
20
csdm.cs-lords.ru:27015
RU
de_dust2_2x2
CS-LORDS.RU | CSDM FFA CLASSIC
19
/
20
godm.cs-lords.ru:27015
RU
de_dust2_2x2
CS-LORDS.RU | CSDM FFA CLASSIC
19
/
20
77.220.180.33:27015
RU
de_dust2_2x2
CS-LORDS.RU | CSDM FFA CLASSIC
22
/
32
81.2.237.95:27015
CZ
de_dust2_2x2
 CSDM+RPG eQline.ru Jump [Steam] [Unbanned ALL]
16
/
32
46.174.48.45:27246
RU
de_dust2_2x2
МЯСНОЙ CSDM © Пушки+Лазеры
15
/
32
46.174.52.5:27205
RU
de_dust2_2x2
Давай Пошалим [18+]
15
/
32
31.28.168.208:27048
UA
de_dust2_2x2
Украинский Паблик ★
10
/
32
83.222.104.186:27601
RU
de_dust2_2x2
ST.PETERSBURG REVOLUTION
10
/
32
31.28.168.209:27054
UA
de_dust2_2x2
У- К - Р - А - Ї - Н -А
24
/
32
193.124.176.79:27021
RU
de_dust2_2x2
[CSDM] Пушки + Лазеры от Настасьи 2.0
27
/
64
212.59.26.48:27015
LT
de_dust2_2x2
CS 1.6 | Dust2x2 Only (24/7)
11
/
32
176.57.188.30:27015
DE
de_dust2_2x2
Assassin'S [COD:MW4][FREE VIP + CLASSES 22-10]
20
/
32
193.124.177.58:27001
RU
de_dust2_2x2
ГОЛОДНЫЕ ИГРЫ [ARMY RANKS]
5
/
32
193.104.68.35:33333
RS
de_dust2_2x2
Brijesnica Public
2
/
32
193.104.68.42:27016
RS
de_dust2_2x2
YuzNjaC! Public Alfa
13
/
32
46.174.55.37:27015
RU
de_dust2_2x2
Русский Молодёжный Сервер © 18+
11
/
32
193.26.217.14:28006
RU
de_dust2_2x2
Вспомним молодость MIX Public 18+
10
/
32
77.220.180.185:27015
RU
de_dust2_2x2
Expert GAme Semsk Moscow 18 +
9
/
17
77.220.180.10:27015
RU
de_dust2_2x2
[FP] Веселый DE_DUST2_2x2
17
/
20
193.26.217.15:27146
RU
de_dust2_2x2
Ростовский Public 18+
11
/
32
46.174.48.48:27287
RU
de_dust2_2x2
ПАЦАНЫ ПОЙМУТ 18+
5
/
32
77.220.171.25:27015
RU
de_dust2_2x2
••• █ G O O D - G A M E █ •••
8
/
32
80.77.174.157:27377
RU
de_dust2_2x2
Позитивный Кривбас © 18+
18
/
32
212.76.137.86:27015
RU
de_dust2_2x2
Moscow CSDM + Only de_dust2_2x2 Server #1 [RUS]
9
/
32
31.28.168.203:27015
UA
de_dust2_2x2
|͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| KPИMИHAЛ #1 |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿|
28
/
100
195.91.142.6:27016
RU
de_dust2_2x2
Counter-Strike | Global Arena (Stats) CSGO
2
/
32
193.192.59.233:27062
DE
de_dust2_2x2
ATLAS PUBLIC
4
/
32
193.104.68.56:27015
RS
de_dust2_2x2
CLARION - PUBLIC [VIP]
4
/
21
194.67.223.91:27015
RU
de_dust2_2x2
CSDM [STEAM]
8
/
20
77.220.180.111:27015
RU
de_dust2_2x2
SOVSERV.NET
8
/
16
193.26.217.11:27808
RU
de_dust2_2x2
csmax.net :: de_dust2_2x2
7
/
21
77.220.180.133:27015
RU
de_dust2_2x2
РАКИ В АТАКЕ! [18+]
8
/
32
46.174.52.18:27227
RU
de_dust2_2x2
[AM] Грамотный Public
12
/
24
193.26.217.4:27265
RU
de_dust2_2x2
Лучший из лучших [2x2 only] БЕЗ ЧИТОВ
17
/
32
37.230.162.81:27015
RU
de_dust2_2x2
Уральский Паблик 18+ © [STEAM BONUS]
9
/
28
37.230.228.29:27300
RU
de_dust2_2x2
НИРВАНА 18+ [STEAM BONUS]
8
/
32
83.222.117.13:27056
RU
de_dust2_2x2
У[Н]ИКАЛЬ[H]ЫЙ PUBLIC
13
/
32
31.28.170.120:27031
UA
de_dust2_2x2
|͇̿C͇̿S͇̿L͇̿| | Public Serv + Skill
16
/
32
85.172.109.94:27027
RU
de_dust2_2x2
|sS| GLDM @ Пушки и Лазеры
2
/
32
83.222.115.197:27015
RU
de_dust2_2x2
[CSDM] АРМЕЙСКИЙ + ПУШКИ™ 18+
11
/
32
46.174.48.160:27015
RU
de_dust2_2x2
АРЕНА ГЕЙМЕРОВ [21+]
2
/
32
109.230.232.23:27015
DE
de_dust2_2x2
.:: Cʏʙᴇʀ GᴀᴍɪɴG ::. Mᴀᴄᴇᴅᴏɴɪᴀ
13
/
32
46.174.55.114:27015
RU
de_dust2_2x2
Favourite © *МУЖСКАЯ АТМОСФЕРА* 18+
15
/
32
37.230.210.128:27015
RU
de_dust2_2x2
GMF Classic | FREE VIP
11
/
32
46.174.53.17:27015
RU
de_dust2_2x2
|͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| HOLLYWOOD [18⊹ ] |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿|
9
/
32
82.200.174.197:27064
KZ
de_dust2_2x2
KAZAKHSTAN ELITE PUB #1
10
/
20
5.178.87.95:27075
RU
de_dust2_2x2
GAZA [CSDM] Пушки + Лазеры [RUS] (1)
18
/
31
77.220.180.232:27015
RU
de_dust2_2x2
Криминальная Россия ©
9
/
25
83.222.96.154:27046
RU
de_dust2_2x2
Реальные Фурии | Furien Mod
11
/
25
5.178.87.101:28005
RU
de_dust2_2x2
Реальные Фурии | Furien Mod
10
/
25
80.77.174.157:28005
RU
de_dust2_2x2
Реальные Фурии | Furien Mod
9
/
25
146.255.193.82:28005
RU
de_dust2_2x2
Реальные Фурии | Furien Mod
9
/
26
46.174.52.8:27261
RU
de_dust2_2x2
+100600 Server Public 18+ ©
1
/
32
46.174.50.166:27773
RU
de_dust2_2x2
РЕАЛЬНЫЕ ПАЦАНЫ-ДЕВУШКИ 18+(Public)
0
/
26
5.178.87.101:27024
RU
de_dust2_2x2
Мясной Сервер ©™
8
/
26
62.149.12.148:27106
UA
de_dust2_2x2
[Public 24/7] CS 1.6 [Ukraine] +18
8
/
32
31.28.170.117:27093
UA
de_dust2_2x2
|͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| FREE] | ПУБЛИЧНЫЙ СЕРВЕР ©
10
/
32
46.174.52.2:27294
RU
de_dust2_2x2
Пушки + Лазеры от Death Game
10
/
32
46.174.48.225:27015
RU
de_dust2_2x2
ПОКОЛЕНИЕ ПЕПСИКОЛЫ 18+ [STEAM BONUS]
9
/
20
193.26.217.102:27015
RU
de_dust2_2x2
Типичный Ростов 18+
16
/
32
77.220.180.9:27015
RU
de_dust2_2x2
[CG] Боевая Гвардия #1 © [VIP]
4
/
32
91.230.54.23:27016
RU
de_dust2_2x2
Жаркий Краснодар[+18]
2
/
32
46.174.55.240:27015
RU
de_dust2_2x2
ВРЕМЯ ПЕРВЫХ ©
12
/
32
89.252.12.146:27015
UA
de_dust2_2x2
<B> .::SVIDA:HLDM::. Kiev|Ukraine 24/7
20
/
32
195.62.53.167:27032
RU
de_dust2_2x2
* Н И * Д Н Я * Б Е З * К С * Москва 18+
11
/
32
146.255.192.218:27015
RU
de_dust2_2x2
Наше Движение 18+
2
/
32
193.19.118.68:27038
RU
de_dust2_2x2
[UA] ЕДИНАЯ УКРАИНА | Строго ® 18
12
/
32
83.222.115.52:27015
RU
de_dust2_2x2
• Отчаянная Атмосфера 18+ •
0
/
32
77.220.180.66:27015
RU
de_dust2_2x2
[Ростов-на-Дону] Public [Dust2]
0
/
32
77.220.187.190:27015
RU
de_dust2_2x2
На расслабоне [18+] Cs 1.6
11
/
32
82.200.174.202:20202
KZ
de_dust2_2x2
#1 ULTIMATUM |pro| KAZ |pubLic| +18
16
/
32
37.230.137.19:27015
RU
de_dust2_2x2
[ G L ] Б О Й Ц Ы • Р О С С И И [ C S ]

Në Counter-Strike 1.6 faqe monitorimi ju do të gjeni shumë serverë të pabesueshme në çdo preferencat tuaja. Përveç kërkimit të thjeshtë, ju mund të përdorni një filtër për kërkimin nga vendi dhe hartat që do të luajnë të drejtë tani në server, ju gjithashtu mund të përdorni një filtër nga numri i lojtarëve online. Thjesht shkoni në faqen e serverit që ju pëlqen dhe të shtoni atë në listën tuaj të preferuarat në faqen tonë të internetit për të nuk e humbni atë. Tani një listë e serverëve të preferuara CS 1.6 do të jetë i dukshëm në faqen e profilit tuaj në faqen tonë të internetit.

Këtu ju mund të lënë një koment në një server personal chat dhe për të ndarë server me miqtë tuaj me anë të butonave rrjeteve sociale që janë të vendosura në faqen tonë.

Servers shënuar si BOOST vendosur në promovimin dhe ajo është më popullor në listën tonë.

Për lojtarët avulli të lidheni me serverin e zgjedhur përmes internetit duke marrë nga një një-klik - vetëm shtypni mbi linkun "lidhur" në faqen e serverit në monitorimin tonë.

Russia
+79017741785
info@tsarvar.com
Tsarvar
Tsarvar
Russia
+79017741785
info@tsarvar.com