Counter-Strike 1.6 monitorimi server, Qipro

Servers gjetur: 26
10
/
31
82.114.62.13:27000
CY
de_dust2
2019+++COUNTER-STRIKE 1.6
10
/
31
82.114.62.13:27001
CY
de_inferno
+++ COUNTER-STRIKE 1.6 SERVER !!!JOIN!!! +++
10
/
31
82.114.62.13:27004
CY
de_westwood
[RESPAWN CSDM] [JOIN NOW]
10
/
31
82.114.62.13:27007
CY
cs_assault_1337
[DH][SOD] #1 Segura O Dente #4FUN
10
/
31
82.114.62.13:27008
CY
de_dust2
=== JOIN NOW!!! ONLY PRO PLAYERS!!! ===
10
/
31
82.114.62.13:27011
CY
awp_bycastor
CsNatioN #Deathmatch [ArmyRanks+Shop]
10
/
31
82.114.62.13:27018
CY
de_dust2
EvladI Osmanli TURK YILDIZLARI/ProPubLic
10
/
31
82.114.62.13:27020
CY
fy_iceworld
WANNA PLAY THIS GAME ???
10
/
31
82.114.62.13:27022
CY
as_romania
UGC.LT Dust2x2 Only (24/7)
10
/
31
82.114.62.13:27025
CY
cs_rush
BEST.CSGLOBAL.RO CLASIC SERVER
10
/
31
82.114.62.13:27002
CY
de_nuke_rarea
EmiratesGaming.Com DD2Only
10
/
31
82.114.62.13:27006
CY
fy_iceworld
[ONLY DD2 #2] 1shot2kill.pl
10
/
31
82.114.62.13:27010
CY
de_dust2x2
UGC Dust2 24/7 UGCGaming.net Chicago
10
/
31
82.114.62.13:27012
CY
de_perfect_inferno
Nizami Alem Pro Pub Gaming
10
/
31
82.114.62.13:27013
CY
de_inferno
Messi vs Ronaldo #4ever
10
/
31
82.114.62.13:27014
CY
awp_india
ROMANIA SERVER VIP FREE 23:0010:00
10
/
31
82.114.62.13:27016
CY
as_airport
[Dust2 Only] CSULTRAGAMING.Info
10
/
31
82.114.62.13:27024
CY
de_vegas
ST.PETERSBURG REVOLUTION
10
/
31
82.114.62.13:27003
CY
de_eldorado
PERU DEATHMATCH [CSO Lvl XP FDL]
10
/
31
82.114.62.13:27009
CY
cs_italy
===Fatality Family Public===
10
/
31
82.114.62.13:27017
CY
fy_buzzkill
(0:00) Revenge.AreaGames.RO PlayHard@GO PRO
10
/
31
82.114.62.13:27021
CY
fy_snow
UGC Dust2 24/7 ShadowTeam Brazil
10
/
31
82.114.62.13:27023
CY
de_inferno
World WarZ Zombie Escape NEMESIS MOD!
10
/
31
82.114.62.13:27005
CY
big_city2
CONNOR MCGREGOR #1 !!!
10
/
31
82.114.62.13:27015
CY
as_oilrig
Casino Royale Public
10
/
31
82.114.62.13:27019
CY
de_inferno
[TR] Ait0 Pro Public <2007>

Në Counter-Strike 1.6 faqe monitorimi ju do të gjeni shumë serverë të pabesueshme në çdo preferencat tuaja. Përveç kërkimit të thjeshtë, ju mund të përdorni një filtër për kërkimin nga vendi dhe hartat që do të luajnë të drejtë tani në server, ju gjithashtu mund të përdorni një filtër nga numri i lojtarëve online. Thjesht shkoni në faqen e serverit që ju pëlqen dhe të shtoni atë në listën tuaj të preferuarat në faqen tonë të internetit për të nuk e humbni atë. Tani një listë e serverëve të preferuara CS 1.6 do të jetë i dukshëm në faqen e profilit tuaj në faqen tonë të internetit.

Këtu ju mund të lënë një koment në një server personal chat dhe për të ndarë server me miqtë tuaj me anë të butonave rrjeteve sociale që janë të vendosura në faqen tonë.

Servers shënuar si BOOST vendosur në promovimin dhe ajo është më popullor në listën tonë.

Për lojtarët avulli të lidheni me serverin e zgjedhur përmes internetit duke marrë nga një një-klik - vetëm shtypni mbi linkun "lidhur" në faqen e serverit në monitorimin tonë.

Russia
+79017741785
info@tsarvar.com
Tsarvar
Tsarvar
Russia
+79017741785
info@tsarvar.com