shtoj Counter-Strike GO server monitorimit

Ckemi djema! Ju mund të shtoni tuaj Counter-Strike GO server në këtë faqe për monitorimin në faqen tonë të internetit pa ndonjë pagesë dhe regjistrimin.

Nuk ka rëndësi nëse ju gonna të shtoni serverin tuaj ose një të preferuar, ku ju të gëzojnë duke luajtur me miqtë. Ne kënaqur të shoh këtu të gjithë: pret server ose vetëm lojtarë. Është e lehtë: shkruani adresën e serverit, kliko tek "Shto" dhe nga ajo server moment do të shtohet në monitorimin.

Ka fitime të tjera: ju do të merrni shans për të vëzhguar statistikat e serverit tuaj, Rating server, ndarë lidhjen personal server etj Ne me të vërtetë shpresoj se ne mund të ju ndihmojë për të promovuar serverin tuaj në web. Paç fat!

Shto server

shtoj
shembull: 83.222.109.70:27121 (IP + port) ose example.com:27121 (domain + port)
Nëse ju server ka domain ju do të më mirë të vënë atë në vend të IP-adresën. Në rast domain juaj nuk do të punojë, ne vazhdojmë monitorimin serverin tuaj duke kaluar definuar IP-adresën, lojtarët do të shihni IP tuaj në vend të domain thyer.
Russia
+79017741785
info@tsarvar.com
Tsarvar
Tsarvar
Russia
+79017741785
info@tsarvar.com