Add game server to monitoring

Ckemi djema! Ju mund të shtoni tuaj CS, Minecraft, HL, TF, L4D, Garry's Mod, ARMA, Rust, ARK, CoD, 7DTD and GTA server në këtë faqe për monitorimin në faqen tonë të internetit pa ndonjë pagesë dhe regjistrimin.

Nuk ka rëndësi nëse ju gonna të shtoni serverin tuaj ose një të preferuar, ku ju të gëzojnë duke luajtur me miqtë. Ne kënaqur të shoh këtu të gjithë: pret server ose vetëm lojtarë. Është e lehtë: shkruani adresën e serverit, kliko tek "Shto" dhe nga ajo server moment do të shtohet në monitorimin.

  • Free and without registration
  • 24 hour monitoring
  • Detailed server statistics
  • Players top & statistics
  • Maps statistics
  • server chat
  • Server promotion