Fto 10 miq në site
dhe për të marrë të lirë boost për serverin tuaj

Është e lehtë:

1

Regjistrohu në faqe

identifikohuni me FB
identifikohuni me VK
2

Dërgo ftojë-link për miqtë

3

Sepse edhe 10 përdoruesit regjistrimet ju `ll të marrë server falas boost (Counter-Strike 1.6 ose Global Offensive) Në faqen për 7 ditë