dhuroj Tsarvar

Nëse ju të gëzojnë faqen tonë dhe të duan të Tsarvar zhvilluar në mënyrë aktive, ju mund të ndihmojë projektin financiarisht. Të gjitha paratë e marra si donacion, të shkojnë në zhvillimin e seksioneve të reja të vendit dhe përmirësimin ndërfaqe të këtij kapitulli.

Zgjidhni shumën që do të transferuar
USD
transferim
Then you will be redirected to the payment system to make a payment, after which you will be returned back to the Tsarvar website.

Faleminderit!

administratë Tsarvar sinqerisht ju falënderoj për sigurimin e mbështetjes materiale për projektin tonë! Ne do të vazhdojë të zhvillojë me cilësi të lartë user-miqësore dhe të dobishme vend për tifozët Counter-Strike. Faleminderit shok!
Available payment methods:
The payment system is protected & secured, and also complies with modern European standards of payments. You can verify this on this page of quality compliance.