сервер <B> .::SVIDA:HLDM::. Kiev|Ukraine 24/7 89.252.12.146:27015

connect 89.252.12.146:27015

рејтинг 422

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
12
играчите износ
12
/
32
Тековни сајтот
моменталните играчи
шахисти
1.
1285
4660:20:15
2.
1185
4660:20:15
3.
1122
4660:20:15
4.
1110
4660:20:15
5.
1104
4660:20:15
6.
1012
4660:20:15
7.
966
4660:20:15
8.
917
4660:20:15
9.
832
4660:20:15
10.
822
4660:20:15
11.
789
4660:20:15
12.
747
4660:20:15
13.
255
01:38
15.
0
00:35
16.
0
00:40
17.
0
2:07:59
18.
0
00:12
19.
0
00:04
20.
0
02:32
21.
0
00:23
23.
0
00:34
24.
0
01:08
25.
0
01:21
26.
0
2:23:24
27.
0
35:34
28.
0
00:16
29.
0
00:57
30.
0
05:53
31.
0
00:03
32.
0
00:03
33.
0
00:09
35.
0
13:25
37.
0
00:08
38.
0
01:22
39.
0
07:28
40.
0
00:07
Погледни целосна врвот на листата играчи
серверот за разговор
Треба да се логирате во страницата за разговор
статистика мапи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?