сервер CS 1.6 csko.cz | Classic 88.86.115.150:27015

Online
88.86.115.150:27015
Connect
Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени

Server players activity

8
7
7
6
6
7
5
4
5
6
4
5
3
8
3
6
7
9
6
7
9
7
7
4
4/21
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?