сервер CS 1.6 [SYTES.LT] #[MS] PUBLIC - [24/7] 79.98.27.107:27016

Online
79.98.27.107:27016
Connect
Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени

Server players activity

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0/32
Не плеери
1.
515
7:21:46
2.
510
03:10
3.
311
44:27
4.
310
2:01:27
5.
280
47:21
6.
269
1:09:19
7.
268
11:05
8.
265
39:57
9.
264
45:53
10.
260
26:27:55
11.
256
44:04
12.
256
33:46
13.
255
03:59
14.
255
05:04
15.
255
01:27
16.
255
01:32
17.
255
04:46
18.
255
00:38
19.
255
00:44
20.
255
04:48
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?