сервер CS 1.6 Мы переехали: 83.222.115.252:27917 46.174.52.4:27244

Offline
46.174.52.4:27244
Connect
Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн

Server players activity

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Треба да се логирате во страницата за разговор
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?