сервер CS 1.6 .: CS.ESTCS.RO :. BUCURESTI [ WWW.ESTCS.RO ] 43.239.156.112:27038

Offline
43.239.156.112:27038
Connect
Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн

Server players activity

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
1
Треба да се логирате во страницата за разговор
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?