сервер CS 1.6 HL2GO.COM Only Dust2 Public [24/7] 207.180.207.20:27031

Offline
207.180.207.20:27031
Connect
Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн

Server players activity

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
30
Треба да се логирате во страницата за разговор
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?