сервер CS 1.6 Fatality Family Public 207.180.207.20:27008

Offline
207.180.207.20:27008
Connect
Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн

Server players activity

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
30
Треба да се логирате во страницата за разговор
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?