сервер CS 1.6 BY OMONAS !!! CSDM-FFA New IP:91.211.247.220:27015 193.219.1.145:27015

Offline
193.219.1.145:27015
Connect
Add to favorites
Серверот е во омилени
0
Like server
Likes
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн

Server players activity

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
22
0
Like server
Server likes
With every like server rating will become higher and the server will rise in the top servers. If you like the server — like it. You can also offer to like your friends and other server players.
Треба да се логирате во страницата за разговор
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?