сервер Zrenjanin Public | zrenjanin-hq.com 193.192.58.53:27015

connect 193.192.58.53:27015

рејтинг 329

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
8
17
30
28
24
7
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
8
3
3
6
10
10
12
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн