сервер CS 1.6 [SYTES.LT] #Zombie Plague:4 Darkness + Damage MOD [24/7] 188.165.27.234:27016

Online
188.165.27.234:27016
Connect
Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?