сервер CS 1.6 Public | xtcs.lt 185.80.129.228:27015

Offline
185.80.129.228:27015
Connect
Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн

Server players activity

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Треба да се логирате во страницата за разговор
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?