Додај Counter-Strike сервер за мониторинг

Здраво момци! Можете да додадете свој Counter-Strike сервер на оваа страница за следење на нашиот веб сајт не добиваат плата и регистрација.

Тоа не е важно, ако ќе го додадете вашиот сопствен сервер или омилена една каде што ќе уживаат играјќи си со пријатели. Ние сме среќни да се види тука секој: сервер Силите или само играчи. Тоа е лесно: внесете адресата на серверот, кликнете на "Додај" и од тој момент на серверот ќе биде додадена на следење.

Постојат и други добивката: ќе добиете можност да ги набљудуваат вашите серверот статистика, рејтинг сервер, споделување на лични линк сервер и др Ние навистина се надеваме дека може да ви помогне да ја промовирате вашата серверот во мрежата. Со среќа!

Додај сервер

Додај
пример: 83.222.109.70:27121 (IP + порта) или example.com:27121 (домен + порта)
Ако серверот има домен ќе е подобро да го стави наместо на IP-адреса. Во случај вашиот домен нема да работат, ќе продолжи да го следи вашиот сервер од последните дефинирани IP-адреса, играчите исто така, ќе видите вашата IP наместо скршени домен.
Russia
+79017741785
info@tsarvar.com
Tsarvar
Tsarvar
Russia
+79017741785
info@tsarvar.com