мапа de_ignite: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
de_ignite.zip 18.4MB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
0
играчите
0
Оценка
0
мапа на датотеки
de_ignite.bsp 37.0MB