мапа de_bluesunpower: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
de_bluesunpower.zip 3.3MB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
0
играчите
0
Оценка
0
мапа на датотеки
SunPower
de_SunPowerTexture2.bsp 7.6MB
de_sunpowertexture2.nav 766.6KB