мапа aim_headshot2_csgo: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
aim_headshot2_csgo.zip 1.0MB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
0
играчите
0
Оценка
0
мапа на датотеки
aim_headshot2_csgo.bsp 3.5MB
aim_headshot2_csgo.nav 102.1KB