мапа zm_yard: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
zm_yard.zip 1.4MB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
0
играчите
0
Оценка
0
мапа на датотеки
jail_babos.bsp 4.9MB
Нема достапни на сајтот слики