мапа de_ratsxl: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
de_ratsxl.zip 972.6KB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
0
играчите
0
Оценка
0
мапа на датотеки
de_ratsxl
maps
de_ratsxl.bsp 2.1MB
de_ratsxl.nav 413.4KB