мапа de_mirage: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
de_mirage.zip 3.4MB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
5
играчите
5
Оценка
1
мапа на датотеки
maps
de_mirage.bsp 4.6MB
de_mirage.res 90B
overviews
de_mirage.bmp 769.1KB