мапа bhop_skill2_old_100fps: преземање на датотеки, слики од екранот на сајтот

Превземи карта
bhop_skill2_old_100fps.zip 2.4MB
Додај мапа во омилени
Картата во омилени
удел мапа на пријатели
сервери
0
играчите
0
Оценка
0
мапа на датотеки
cstrike
maps
bhop_skill2_old_100fps.bsp 5.1MB