Покани 10 пријатели на сајтот
и да се бесплатно boost за вашиот сервер

Тоа е лесно:

1

Се регистрирате на сајтот

пријавете се со FB
пријавете се со VK
2

Испрати покани линк на пријатели

3

За уште 10 корисници регистрации ти ќе добиеш бесплатен сервер boost (Counter-Strike 1.6 или Global Offensive) На сајтот за 7 дена