Превземи Counter-Strike GO (Global Offensive) Инсталацијата датотеката

Преземање на датотеки кои не добиваат плата и регистрација:

Counter-Strike_Global_Offensive_Multilanguage_v1.35.0.9.part1.rar
Датотека дел № 1
Големина на Фајлот
1.9GB
формат на датотеката
rar
Counter-Strike_Global_Offensive_Multilanguage_v1.35.0.9.part2.rar
Датотека дел № 2
Големина на Фајлот
1.9GB
формат на датотеката
rar
Counter-Strike_Global_Offensive_Multilanguage_v1.35.0.9.part3.rar
Датотека дел № 3
Големина на Фајлот
475.0MB
формат на датотеката
rar
Споделување на датотеки за пријатели