Донирајте Tsarvar

Ако ви се допаѓа нашиот сајт и сакате да Tsarvar активно развиена, може да помогне на проектот финансиски. Сите пари добиени како донација, одат за развој на нови делови на сајтот, како и подобрување на интерфејс на оваа глава.

Историја и донација детали се доверливи. Ако сакате да ја објавите вашата донација за гостите, штиклирајте "Објави".

Одбери износ за пренос
USD
трансфер
Ти благодарам
Администрација Tsarvar Многу ви благодариме за обезбедување материјална поддршка за овој проект! Ние ќе продолжиме да се развие висок квалитет на user-friendly и корисни сајт за љубителите Counter-Strike. Ви благодариме пријател!