shtoj Counter-Strike GO server monitorimit

Ckemi djema! Ju mund të shtoni tuaj Counter-Strike GO server në këtë faqe për monitorimin në faqen tonë të internetit pa ndonjë pagesë dhe regjistrimin.

Nuk ka rëndësi nëse ju gonna të shtoni serverin tuaj ose një të preferuar, ku ju të gëzojnë duke luajtur me miqtë. Ne kënaqur të shoh këtu të gjithë: pret server ose vetëm lojtarë. Është e lehtë: shkruani adresën e serverit, kliko tek "Shto" dhe nga ajo server moment do të shtohet në monitorimin.

Ka fitime të tjera: ju do të merrni shans për të vëzhguar statistikat e serverit tuaj, Rating server, ndarë lidhjen personal server etj Ne me të vërtetë shpresoj se ne mund të ju ndihmojë për të promovuar serverin tuaj në web. Paç fat!

Shto server

shembull: 83.222.109.70:27121 (IP + port)
ose example.com:27121 (domain + port)
shtoj

Nëse ju server ka domain ju do të më mirë të vënë atë në vend të IP-adresën. Në rast domain juaj nuk do të punojë, ne vazhdojmë monitorimin serverin tuaj duke kaluar definuar IP-adresën, lojtarët do të shihni IP tuaj në vend të domain thyer.

Russia
+79654304104
admin@tsarvar.com
Tsarvar
Tsarvar
Russia
+79654304104
admin@tsarvar.com
bisedë
Ju duhet të hyni në faqen e internetit për bisedë
VIP Servers
workshop/1 173532505/ de_dust2_o ld
6 / 33
CS GO
[Dz]~|Lwa3 Ra-Gaming| FFA#1[Clut ch Case Skins !knife !ws]
de_dust2
25 / 32
CS 1.6
RESPAWN.LA LEAGANE.RO [DEATHMATC H CSDM]
mg_bhop_ba ttle_v2
6 / 20
CSS
|Absolute_ MiniGame|[ !shop|3 jump|!vip| Оружия из CS:GO|14+]
de_dust2
5 / 26
CS 1.6
|͇̿V͇̿I͇̿P ͇̿| #4 ONLY DD2[RESET 01.08][ASY STY][LOSOW Y VIP+SKINY] Cs-Classic .pl
surf_starg aze_csgo
13 / 40
CS GO
sneaK's Easy Surf !ws|!knife |!gloves|T ier 1-2|FastDL |Store|VIP
aim_ak47
6 / 16
CS GO
BrutalCS.n u CSDM AIM #03 Powered by ASUS
de_dust2
2 / 28
CS GO
★★★ GOPRO.LALE AGANE.RO (!skins !gloves) ★★★ SKINS (
de_cache_v 34
12 / 13
CSS
#4 | Enclave | Adept Mix
am_grass2
0 / 30
CS GO
((CoClan)) Multi 1v1 [KNIFE | WS | GLOVES] 128tick
fy_snow
1 / 32
CS 1.6
REDWHITE.L ALEAGANE.R O
de_inferno
16 / 64
CSS
! OLD | ▅ ▆ ▇ INFERNO (ONLY) // c2Play.de ★ Ranked
ba_jail_ar ena_underg round
10 / 26
CSS
Тюрьма | Чёрный дельфин | v34 No-Steam
de_dust2
19 / 64
CSS
Z ~ C_L_A_S_S_ I_C #[Team DeathMatch ] Shop | DD2 Only [FREE VIP]
de_dust2_2 x2
7 / 25
CS 1.6
#pwnz_publ ic
mg_raphi_m ultigame
1 / 28
CS GO
[HUN] »₪FlyBoys₪ « FUN [!knife/!w s/Nametag/ Stattrak] @Lux
de_dust2x2
17 / 32
CS 1.6
ESL.INDUNG I.RO # FEEL THE FUN
de_piranes i
26 / 64
CSS
www.S aigns.de # PIRANESI ONLY # Ranking, LowPing
de_dust2x2
16 / 32
CS 1.6
dR.AlphaCs .Ro [DeathRun KnifeMod + Respawn + AutoBhop]
de_dust2x2
32 / 32
CS 1.6
Zm.CsHellW orld.Com
de_dust2x2
13 / 32
CS 1.6
*Cs.HeKer. Eu*|No-Lag
përdoruesit Online