Shkarko Counter-Strike GO (Global Offensive) File instalimi

Shkarko fotografi pa asnjë pagë dhe regjistrimi:

Counter-Strike_Global_Offensive_Multilanguage_v1.35.0.9.part1.rar
File pjesë № 1
madhësia e skedës
1.9GB
format file
rar
Counter-Strike_Global_Offensive_Multilanguage_v1.35.0.9.part2.rar
File pjesë № 2
madhësia e skedës
1.9GB
format file
rar
Counter-Strike_Global_Offensive_Multilanguage_v1.35.0.9.part3.rar
File pjesë № 3
madhësia e skedës
475.0MB
format file
rar