Mali i Zi Counter-Strike GO & 1.6 Promovimi server (boost)

* Promovimi server (boost) - Është promovimi i serverit tuaj në listën e serverëve. Serveri juaj do të shkojë deri serverat e lartë listën dhe kështu ai do të shihet nga një shumë të vizitorëve. Gjithashtu, ju mund të bëni një ngjyrë të nxjerrë në pah serverin tuaj për të tërhequr vëmendjen, ose ju mund të shtypni mesazhin tuaj tekst për visiters faqe.


– 50% zbritje Kanë kohë për të urdhëruar një promovim server deri në fund të kësaj jave, ndërsa zbritje!
Serverat promovimi (boost) llojet:
Në lidhje me promovimin e serverit (boost) Në faqen tonë: Të gjitha serverat që janë në promovimin (boost) Në faqen e internetit do të shkëmbehen në serverat Top me një periodicitet të caktuar. Çdo 20 minuta, të gjithë serverat lëvizur poshtë në listë me një pozicion, dhe server e fundit në listë do të krye. Pra, nuk është qarkullimi i serverëve në promovimin, dhe kështu çdo server mund të jetë në krye të Serverat Top.
Russia
+79654304104
admin@tsarvar.com
Tsarvar
Tsarvar
Russia
+79654304104
admin@tsarvar.com
bisedë
Ju duhet të hyni në faqen e internetit për bisedë
VIP Servers
de_dust2
18 / 36
CSS
* SchlachtHo f :|: Dust2 Only *noAWP by noAim.eu
mg_gruber_ course_v1
2 / 18
CS GO
Simple Minigames | 24/7 | FastDL | Deathrun | Course |
de_rats_32
25 / 32
CS 1.6
RESPAWN.CS TOPZ.COM #UWC3 MAX LEVEL 45
de_dust2
13 / 26
CS GO
█[PL]Gdyńs ka Piwnica DD2 [128TR|RAN GI|KNIFE]@ 1shot1kill
de_dust2
32 / 32
CS 1.6
Во все тяжкие [18+]
de_dust2_p ro_final
24 / 64
CSS
[GunServer ] УБОЙНЫЙ DeathMatch + FREE VIP (14/4/6)
de_dust2
29 / 34
CS GO
c400.ru CS:GO Server [Dust2 only]
fy_dinoice world
1 / 32
CS 1.6
Золотая Молодежь <СПБ>
am_grass2
2 / 40
CS GO
((CoClan)) Multi 1v1 [KNIFE | WS | GLOVES]
workshop/1 56054906/s urf_utopia _v3
5 / 64
CS GO
[AB] 24/7 Surf Utopia - !KNIFE, !WS, !GLOVES
ba_jb_jail _spy_vs_sp y_7_sg
42 / 64
CS GO
★ТЮРЯГА!★П ЕРЕДОВОЙ JAIL CSGO SourceGami ng.Ru
de_dust2
0 / 18
CS GO
[thefragsh ack.com] 24/7 FFA Deathmatch #2 |128 tick|
cs_militia
34 / 64
CSS
www.nighte am.com [US] | MILITIA 24/7
de_residen tevil
16 / 32
CSS
|NotD| Zombie Hell Classic [Day: 4/31]
de_dust2
22 / 32
CS 1.6
ACL.INDUNG I.RO #ARENA CYBER LEAGUE
de_dust2
23 / 36
CSS
Без понтов! просто! SmokeScree n_
awp_lego_2
8 / 20
CSS
Адекватный _паблик|AW P_Lego_2|v k.vom/aim_ awp
cs_italy
14 / 32
CS 1.6
Kick.lv | War3+CSDM [ 99999 LVL + 5 ULTIMATE LVL ]
de_dust2
17 / 32
CS 1.6
Злондон Паблик [UA]
mg_kyxnya_ zizt
45 / 64
CS GO
[ZiZT.RU] FUN (Mini Game)
aim_akcolt
3 / 32
CS 1.6
[Levelup.c L] THNO LA MALDAD {ANTI-HACK }
përdoruesit Online