Trinidad dhe Tobago Counter-Strike GO Promovimi server (boost)

* Promovimi server (boost) - Është promovimi i serverit tuaj në listën e serverëve. Serveri juaj do të shkojë deri serverat e lartë listën dhe kështu ai do të shihet nga një shumë të vizitorëve. Gjithashtu, ju mund të bëni një ngjyrë të nxjerrë në pah serverin tuaj për të tërhequr vëmendjen, ose ju mund të shtypni mesazhin tuaj tekst për visiters faqe.


– 50% zbritje Kanë kohë për të urdhëruar një promovim server deri në fund të kësaj jave, ndërsa zbritje!
Serverat promovimi (boost) llojet:
Në lidhje me promovimin e serverit (boost) Në faqen tonë: Të gjitha serverat që janë në promovimin (boost) Në faqen e internetit do të shkëmbehen në serverat Top me një periodicitet të caktuar. Çdo 20 minuta, të gjithë serverat lëvizur poshtë në listë me një pozicion, dhe server e fundit në listë do të krye. Pra, nuk është qarkullimi i serverëve në promovimin, dhe kështu çdo server mund të jetë në krye të Serverat Top.
Russia
+79654304104
admin@tsarvar.com
Tsarvar
Tsarvar
Russia
+79654304104
admin@tsarvar.com
bisedë
Ju duhet të hyni në faqen e internetit për bisedë
VIP Servers
cs_militia
16 / 64
CSS
! OLD | ▅ ▆ ▇ MILITIA (ONLY) // c2Play.de ★ Ranked
fy_iceworl d
22 / 32
CS 1.6
Mexico |~AUTO~| CLAN | 3vs3 | JOIN US | TRY NEW MODE
de_dust2
6 / 32
CS GO
★★★ EUROPA.LAL EAGANE.RO ★★★ SKINS (!WS), KNIVES, RA
de_dust2
12 / 64
CSS
UМ¶EPUЯ|Мо сква-Екате ринбург
gg_crazyju mp
12 / 32
CS 1.6
.:uGamers: . | CUSTOM | GUNGAME | - ultimatega mers.net!!
achievemen t_idle
53 / 65
CS GO
idle4drops #5 | FAST DROPS IDLE ACHIEVEMEN T | idle4drops .com
awp_india
8 / 32
CS 1.6
@ Public ~ Since 2010 ~ #1 [OFICIAL] 1000FPS
059_35hp
0 / 18
CS 1.6
059'
de_dust2
11 / 17
CS GO
BrutalCS ★FFA DM★#19★PIS TOLS★D2/MI /INF/CA★12 8T★BY A
cs_office
20 / 40
CSS
-<|TN|>- Human vs Bots - World IV | SM:RPG | Triberians .de
gg_simpson s_aztec
13 / 39
CSS
★ GunGame - Simpsons Maps Only ★ #2 by [GG-Elite]
am_inferne w_mid_64_a
18 / 64
CS GO
[RUS] inGame CS:GO Arena 1x1 [VIP][Shop ][!gl][!ws ][Moscow]
workshop/1 582285141/ awp_lego_2
6 / 25
CS GO
RU: USUAL LEGO2 [128TIC|MI C 16+] BY SMOKE.
de_dust2
12 / 64
CSS
DD2 ONLY | СТОЛИЧНЫЙ СЕРВЕР | [v34]
de_dust2
10 / 32
CS 1.6
[4FUN] [VipFree24 H/StatTrak /100Hp/LEC ZENIE/KOSY /SKINY/ASY STY]
gg_lego_ar ena
12 / 32
CSS
A C T P A X A H b [GunGame]
/fy_buzzki ll_oldcs
7 / 26
CS GO
HORIZON SKINS★ OLDCS.1TAP .RO *CS 1.6 MAPS* (!GLOVES), (!WS),
de_inferno
23 / 32
CS 1.6
[DH][SOD] #2 GUNGAME O Dente #4FUN
am_nuke_ra mp
9 / 26
CS GO
\\GiClan.n et// 1v1 Arena | !ws !knife !gloves | 128Tick
de_rwa_rc1
26 / 32
CS 1.6
[___CS.ELL CO.RU___] [PUBLIC #1] | HLstatsX
përdoruesit Online