Kosovë Counter-Strike 1.6 Promovimi server (boost)

* Promovimi server (boost) - Është promovimi i serverit tuaj në listën e serverëve. Serveri juaj do të shkojë deri serverat e lartë listën dhe kështu ai do të shihet nga një shumë të vizitorëve. Gjithashtu, ju mund të bëni një ngjyrë të nxjerrë në pah serverin tuaj për të tërhequr vëmendjen, ose ju mund të shtypni mesazhin tuaj tekst për visiters faqe.


– 50% zbritje Kanë kohë për të urdhëruar një promovim server deri në fund të kësaj jave, ndërsa zbritje!
Serverat promovimi (boost) llojet:
Në lidhje me promovimin e serverit (boost) Në faqen tonë: Të gjitha serverat që janë në promovimin (boost) Në faqen e internetit do të shkëmbehen në serverat Top me një periodicitet të caktuar. Çdo 20 minuta, të gjithë serverat lëvizur poshtë në listë me një pozicion, dhe server e fundit në listë do të krye. Pra, nuk është qarkullimi i serverëve në promovimin, dhe kështu çdo server mund të jetë në krye të Serverat Top.
Russia
+79654304104
admin@tsarvar.com
Tsarvar
Tsarvar
Russia
+79654304104
admin@tsarvar.com
bisedë
Ju duhet të hyni në faqen e internetit për bisedë
VIP Servers
mg_bhop_ba ttle_v2
2 / 20
CSS
|Absolute_ MiniGame|[ !shop|3 jump|!vip| Оружия из CS:GO|14+]
de_dust2
13 / 26
CS 1.6
|͇̿V͇̿I͇̿P ͇̿| #4 ONLY DD2[RESET 01.08][ASY STY][LOSOW Y VIP+SKINY] Cs-Classic .pl
de_mirage
21 / 33
CS GO
[Dz]~|Lwa3 Ra-Gaming| FFA#1[Clut ch Case Skins !knife !ws]
fy_snow
25 / 32
CS 1.6
Zombie.fre akz.ro
de_inferno
27 / 32
CS 1.6
TESANJ PUB [www.tesan j-cs.com]
awp_india
21 / 32
CS 1.6
[RESPAWN] ROMANIA.CS 1.RO
surf_autis m
16 / 40
CS GO
sneaK's Easy Surf !ws|!knife |!gloves|T ier 1-2|FastDL |Store|VIP
aim_map_on ly_pistol
16 / 16
CS GO
BrutalCS.n u CSDM AIM #03 Powered by ASUS
de_dust2
18 / 28
CS GO
★★★ GOPRO.LALE AGANE.RO (!skins !gloves) ★★★ SKINS (
de_dust2x2
12 / 32
CS 1.6
REDWHITE.L ALEAGANE.R O
de_dust_ic onoclast_3 1_ts
25 / 64
CSS
≡ iC ≡ Iconoclast | 31 |Jetpack|S uper Nades|Bots /Humans
gg_simpson s_bootcamp
34 / 48
CSS
{GUNGAME I 24/7 | GERMANY RELOADED}™
de_piranes i
16 / 64
CSS
! OLD | ▅ ▆ ▇ PIRANESI (ONLY) // c2Play.de ★ Ranked
de_inferno
16 / 64
CSS
! OLD | ▅ ▆ ▇ INFERNO (ONLY) // c2Play.de ★ Ranked
ba_jail_al pha
8 / 26
CSS
Тюрьма | Чёрный дельфин | v34 No-Steam
de_dust2
19 / 64
CSS
Z ~ C_L_A_S_S_ I_C #[Team DeathMatch ] Shop | DD2 Only [FREE VIP]
de_dust2_2 x2
6 / 25
CS 1.6
#pwnz_publ ic
awp_lego_c sgo
7 / 32
CS GO
CSGO.INDUN GI.RO # Competitiv e Server
am_water_v 6
10 / 24
CS GO
@@ABpPro.r u #9 - Server 1v1 Arena@@
mg_swag_mu ltigames_v 7
11 / 28
CS GO
[HUN] »₪FlyBoys₪ « FUN [!knife/!w s/Nametag/ Stattrak] @Lux
de_dust2
30 / 32
CS 1.6
~[RO].:DrX .InDuNgI.R o:.~[Death ruN MoD]
përdoruesit Online