сервер Nier: Automata | DeathMatch Server | CS:S | v34 | v34.wandergame.net:27047

connect v34.wandergame.net:27047

рејтинг 208

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
7
5
0
7
7
9
0
12
15
16
0
7
7
0
6
0
5
0
5
5
0
5
5
играчите износ
5
/
32
Тековни сајтот
моменталните играчи
1.
42
00:01
2.
31
00:01
3.
26
00:01
4.
17
00:01
шахисти
1.
2578
16:57:08
2.
2508
20:20:39
3.
2277
29:21:25
4.
1984
17:45:41
5.
1693
41:13:23
6.
1617
30:04:03
7.
1003
19:51:36
8.
868
8:00:33
9.
849
4:05:40
10.
746
28:35:37
11.
728
7:50:42
12.
681
6:17:12
13.
677
7:14:51
14.
657
3:54:03
15.
609
3:38:02
16.
605
5:20:28
17.
602
15:19:41
18.
544
4:44:44
19.
473
9:52:23
20.
449
9:48:40
21.
435
6:13:20
22.
428
2:16:33
23.
426
2:49:37
24.
421
4:01:42
25.
414
2:12:04
26.
405
4:58:27
27.
396
2:32:24
28.
389
9:57:16
29.
353
18:47:22
30.
333
3:11:35
31.
331
2:14:49
32.
326
3:43:21
33.
324
2:09:00
34.
324
4:45:47
35.
310
2:28:47
36.
298
53:05
37.
298
3:54:55
38.
291
2:35:10
39.
290
1:06:31
Погледни целосна врвот на листата играчи
Нема информации на сајтот
серверот за разговор
Треба да се логирате во страницата за разговор
статистика мапи
de_russia_v3
97.6%
последните мапи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?