сервер c400.ru CS:S новый IP 46.174.54.22:27015 89.179.240.119:27027

connect 89.179.240.119:27027

рејтинг 498

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
25
24
23
0
19
25
24
24
25
0
24
24
24
24
0
24
24
24
24
0
24
24
играчите износ
24
/
64
Тековни сајтот
моменталните играчи
шахисти
1.
255
00:54
2.
11
1:16:35
4.
4
02:12
6.
3
01:57
7.
3
00:47
8.
3
01:36
9.
2
01:22
10.
2
01:27
11.
2
01:54
12.
2
01:58
13.
2
01:27
15.
2
01:32
16.
2
01:02
17.
2
01:04
18.
2
01:53
19.
1
02:33
20.
1
01:45
21.
1
01:09
22.
1
01:57
23.
1
01:37
24.
1
00:25
25.
1
01:29
26.
1
01:13
27.
1
01:09
28.
1
01:50
29.
1
01:21
30.
1
01:35
31.
1
00:39
32.
1
00:58
33.
1
01:09
34.
1
01:37
35.
1
01:40
36.
1
01:31
37.
1
01:34
38.
1
01:55
39.
1
01:48
40.
1
01:48
Погледни целосна врвот на листата играчи
серверот за разговор
Треба да се логирате во страницата за разговор
статистика мапи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор