сервер ! OLD | ▅ ▆ ▇ DUST 2 UNLIMITED (ONLY) // c2Play.de ★ R 84.200.226.139:27015

connect 84.200.226.139:27015

рејтинг 290

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
16
играчите износ
16
/
64
Тековни сајтот
моменталните играчи
— Не плеери
шахисти
1.
0
00:36
2.
0
04:00
3.
0
02:08
4.
0
01:16
5.
0
16:20
6.
0
00:39
7.
0
00:58
8.
0
02:14
9.
0
00:42
10.
0
00:25
11.
0
00:33
12.
0
02:38
13.
0
00:44
серверот за разговор
Треба да се логирате во страницата за разговор
статистика мапи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?