сервер Paddington | PUBLIC [v34 | !weapon] 18+ 46.174.52.2:27236

connect 46.174.52.2:27236

рејтинг 33

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
1
0
0
0
2
0
4
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
играчите износ
0
/
20
Тековни сајтот
моменталните играчи
— Не плеери
шахисти
1.
868
13:16:33
2.
656
120:42:00
3.
439
27:39:22
4.
413
18:58:50
5.
400
57:34:11
7.
358
4:05:09
8.
329
15:33:51
9.
326
37:20:16
12.
273
2:23:59
13.
272
23:00
14.
272
2:29:19
15.
269
14:53:40
16.
265
34:42
17.
261
2:09:16
18.
260
20:51
19.
260
10:36:52
20.
259
36:07
21.
257
03:21
22.
256
1:22:51
23.
255
37:58
26.
255
44:05
27.
255
01:03
28.
255
2:42:08
29.
255
12:34
32.
255
17:05
34.
255
08:59
35.
254
21:53
36.
252
27:29
37.
247
9:37:58
38.
238
7:44:26
39.
186
5:51:25
Погледни целосна врвот на листата играчи
Нема информации на сајтот
серверот за разговор
Треба да се логирате во страницата за разговор
статистика мапи
$2000$
48.7%
de_dust2_2x2
11.3%
$2000$_csgo
5.2%
scout_lego
4.4%
de_dust2_snow_winter_v1
3.5%
aim_deagle7k
3.5%
awp_lego_2
3.5%
de_nuke
3.5%
aim_deagle7k_lego
2.6%
последните мапи
5h 39m
de_dust2_2x2
MAX 4
AVG 0
11h 22m
awp_india
MAX 0
AVG 0
12h 47m
aim_map_usp
MAX 4
AVG 2
14h 13m
de_dust2_snow_winter_v1
MAX 2
AVG 0
15h 39m
scout_lego
MAX 7
AVG 1
1d 8h 46m
aim_deagle7k
MAX 1
AVG 0
1d 10h 12m
de_westwood_07
MAX 1
AVG 0
1d 13h 3m
cs_office
MAX 3
AVG 1
1d 14h 29m
aim_deagle8k_v34
MAX 0
AVG 0
1d 18h 46m
aim_deagle7k_lego
MAX 0
AVG 0
2d 10h 28m
$2000$_csgo
MAX 4
AVG 0
2d 11h 54m
de_nuke
MAX 0
AVG 0
3d 10h 42m
awp_lego_2
MAX 3
AVG 1
3d 16h 22m
awp_trains
MAX 4
AVG 4
4d 16h 35m
awp_india_2010_v1
MAX 1
AVG 1
5d 8h 15m
de_alexandra
MAX 3
AVG 1
5d 16h 47m
de_inferno2
MAX 0
AVG 0
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?