сервер csgo.bg - Dust2 Only [Old & New] HLStatsX 128 ticks | cs1.csgo. 93.123.18.10:27015

connect 93.123.18.10:27015

рејтинг 458

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
27
34
23
0
15
11
2
1
0
1
1
1
19
0
15
27
22
29
0
25
25
31
24
24
играчите износ
24
/
32
Тековни сајтот
моменталните играчи
1.
26
43:10
5.
14
3:50:42
6.
11
26:09
7.
11
22:29
8.
11
36:18
10.
10
29:55
11.
10
12:08
12.
9
35:26
14.
7
2:13:52
15.
7
07:53
16.
6
1:27:56
17.
5
12:00
18.
4
04:02
20.
1
16:51
21.
0
16:00:21
22.
0
04:26
23.
0
01:38
шахисти
1.
3172
93:36:21
2.
2067
64:38:26
3.
2000
72:23:11
4.
1971
30:58:56
5.
1845
70:37:33
6.
1843
116:59:14
7.
1828
36:20:27
8.
1728
89:08:42
9.
1675
58:48:29
10.
1638
74:24:00
11.
1398
51:22:27
12.
1344
55:47:13
13.
1298
43:20:41
14.
1298
37:12:28
15.
1193
30:33:07
16.
1164
39:18:23
17.
1159
32:32:41
18.
1142
71:49:28
19.
1131
17:28:23
20.
1124
152:41:36
21.
1122
56:49:43
23.
966
100:48:29
24.
957
38:08:20
25.
938
25:30:42
26.
917
32:54:20
27.
900
45:12:09
28.
886
31:27:25
29.
877
26:18:00
30.
870
30:30:16
31.
868
34:02:23
32.
861
26:56:59
33.
847
32:34:35
34.
845
47:34:59
35.
827
28:34:40
36.
792
31:05:55
37.
790
18:42:38
38.
784
20:24:07
39.
767
22:35:01
40.
750
32:31:11
Погледни целосна врвот на листата играчи
Нема информации на сајтот
серверот за разговор
Треба да се логирате во страницата за разговор
статистика мапи
de_dust2_old
54.9%
de_dust2
36.7%
de_dust2_custom2
4.6%
de_dust2_retextured
3.8%
последните мапи
5h 23m
de_dust2
MAX 32
AVG 15
16h 40m
de_dust2_custom2
MAX 4
AVG 3
6d 10h 44m
de_dust2_retextured
MAX 6
AVG 2
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?