сервер !< STEEL SERVER#1 ★PUBLIC★ [Tick 128] > 91.211.118.80:27017

connect 91.211.118.80:27017

рејтинг 78

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
10
8
12
0
8
3
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
5
7
7
0
7
8
0
играчите износ
0
/
15
Тековни сајтот
моменталните играчи
— Не плеери
шахисти
1.
2754
37:36:26
2.
2054
18:24:36
3.
2034
37:24:21
4.
1912
26:21:15
5.
1728
21:51:46
7.
1697
18:18:21
8.
1387
21:23:39
9.
1309
17:59:41
11.
1087
19:13:19
12.
1074
13:39:23
13.
1062
11:39:46
14.
952
20:03:29
15.
883
13:38:11
16.
881
17:20:26
17.
837
8:45:12
18.
830
10:52:44
19.
829
12:13:30
20.
827
22:29:50
21.
821
17:13:55
22.
815
16:55:48
23.
803
7:08:03
24.
785
6:26:39
25.
775
42:34:12
26.
768
4:41:52
27.
759
4:30:55
28.
754
10:27:22
29.
744
9:56:45
30.
735
5:46:31
31.
725
9:42:42
32.
705
11:30:53
34.
657
22:49:43
35.
650
5:33:29
36.
645
13:03:43
37.
644
9:44:05
38.
622
11:58:56
39.
563
8:47:47
40.
559
11:11:17
Погледни целосна врвот на листата играчи
Нема информации на сајтот
серверот за разговор
Треба да се логирате во страницата за разговор
статистика мапи
de_mirage
40.8%
workshop/257166103/fy_pool_day
13.8%
workshop/1384144713/awp_lego_2
13.8%
workshop/702474818/aim_deagle
11.5%
workshop/213583302/aim_deagle7k
9.2%
workshop/534427561/awp_lego_2_hd
5.4%
de_dust2
3.8%
workshop/939587514/aim_allpistol
1.5%
последните мапи
1h 34m
de_dust2
MAX 9
AVG 4
2h 51m
workshop/534427561/awp_lego_2_hd
MAX 9
AVG 4
4h 9m
workshop/257166103/fy_pool_day
MAX 8
AVG 1
5h 25m
workshop/213583302/aim_deagle7k
MAX 14
AVG 3
18h 19m
de_mirage
MAX 11
AVG 1
1d 2h 2m
workshop/702474818/aim_deagle
MAX 9
AVG 1
5d 7h 49m
workshop/939587514/aim_allpistol
MAX 8
AVG 4
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?