connect 91.185.185.117:28050

рејтинг 2

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
играчите износ
0
/
6
Тековни сајтот
моменталните играчи
— Не плеери
шахисти
1.
0
24:42
2.
0
16:03
серверот за разговор
Треба да се логирате во страницата за разговор
последните мапи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор
VIP сервери
онлајн корисници