сервер ★ BUCURESTI.LALEAGANE.RO ★ LONDON MAJOR SKINS VIP GOLDMEMBE 89.40.104.120:27015

connect 89.40.104.120:27015

рејтинг 415

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
3
1
0
10
7
15
13
0
15
22
18
0
22
27
19
0
17
3
2
2
0
1
1
1
играчите износ
1
/
28
Тековни сајтот
моменталните играчи
— Не плеери
шахисти
Не врвот податоци играчи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?