сервер ▉ GO.KALPAKI.RU █ Dust2 ★ !WS ★ !knife █ !viptest ▉ 54.37.215.198:27015

connect 54.37.215.198:27015

рејтинг 0

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
10
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор