сервер [HorizonServers.net]NEW IP: 74.91.120.57:27016 192.223.29.148:27016

connect 192.223.29.148:27016

рејтинг 0

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
1
Информации за серверот ќе бидат достапни кога серверот праг да биде онлајн