сервер ░▒▓█ [Питерский] (Public) Dust2 only █▓▒░ 188.134.80.182:27025

connect 188.134.80.182:27025

рејтинг 245

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
25
26
20
4
0
0
0
2
0
0
0
6
9
22
0
25
28
22
25
0
17
8
27
27
играчите износ
27
/
64
Тековни сајтот
моменталните играчи
1.
47
20:53
2.
43
1:01:32
3.
37
32:51
4.
32
25:21
5.
32
23:51
6.
30
22:27
7.
27
24:42
8.
27
34:08
9.
25
1:09:19
10.
24
31:31
11.
23
1:15:14
12.
19
23:23
13.
18
10:56
14.
10
47:21
17.
8
38:48
18.
8
12:19
19.
8
35:56
20.
6
23:04
21.
6
09:10
23.
0
10:36
24.
0
1:15:47
25.
0
20:06
27.
0
02:39
29.
0
01:07
шахисти
1.
2061
75:37:03
2.
1962
87:28:43
3.
1906
81:58:51
4.
1904
62:57:02
5.
1687
65:22:35
6.
1681
52:28:03
8.
1615
71:37:44
9.
1564
114:27:51
10.
1559
107:59:43
11.
1515
32:48:49
12.
1355
72:04:10
13.
1313
42:54:14
14.
1274
151:16:56
15.
1257
42:36:39
16.
1215
91:00:29
17.
1131
62:40:25
18.
1047
21:43:33
19.
1046
24:37:23
20.
1022
48:03:38
21.
999
31:51:23
22.
994
39:40:33
23.
988
17:05:29
24.
974
26:03:29
25.
961
17:36:08
26.
949
44:54:23
27.
921
52:55:30
28.
896
22:04:53
29.
851
22:16:02
30.
830
33:39:54
31.
801
19:58:40
32.
791
54:20:04
33.
771
21:36:27
34.
746
21:52:50
35.
740
37:46:14
36.
738
24:02:10
37.
729
22:21:47
38.
710
21:45:49
39.
706
40:23:26
40.
706
39:15:05
Погледни целосна врвот на листата играчи
Нема информации на сајтот
серверот за разговор
Треба да се логирате во страницата за разговор
статистика мапи
workshop/422008923/de_dust2
98.7%
последните мапи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор