сервер Counter-Strike: Global Offensive 155.133.247.113:27038

connect 155.133.247.113:27038

рејтинг 20

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
10
0
4
10
0
10
3
0
0
10
6
12
0
4
10
0
0
0
0
0
0
0
0
играчите износ
0
/
10
Тековни сајтот
моменталните играчи
— Не плеери
шахисти
Не врвот податоци играчи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор
VIP сервери
онлајн корисници