сервер Counter-Strike: Global Offensive 155.133.240.187:27041

connect 155.133.240.187:27041

рејтинг 87

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
4
0
10
10
10
0
10
4
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
играчите износ
0
/
10
Тековни сајтот
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?