сервер Counter-Strike: Global Offensive 146.66.158.27:27029

connect 146.66.158.27:27029

рејтинг 261

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
0
0
10
0
10
10
0
4
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?
разговарате
Треба да се логирате во страницата за разговор