сервер Counter-Strike: Global Offensive 146.66.153.89:27047

connect 146.66.153.89:27047

рејтинг 28

Додај серверот во омилени
Серверот е во омилени
сервер удел на пријатели
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
9
0
4
0
0
0
0
0
0
0
играчите износ
0
/
10
Тековни сајтот
моменталните играчи
— Не плеери
шахисти
Не врвот податоци играчи
Дали сакате да го внесете овој сервер за вашиот веб-сајт?